Friluftsfabriken

Är du en friluftsmänniska? Gillar du att vandra, laga mat ute, campa, fiska eller bara vara utomhus? Då kan jag rekommendera Friluftsfabriken. De har nästan ett komplett sortiment för alla tänkbara friluftsaktiviteter.

Det är himla skönt att hitta allt på samma ställe. Jag har köpt allt från tält och sovsäckar till min SUP-bräda från Friluftsfabriken.

Friluftskläder

Du hittar bra vandringsbyxor och jackor i webbutiken. Men även underställ, kängor, skor och fleecetröjor.

Själv köpte jag mina senaste vandringsbyxor från dem. Det blev ett par byxor i superstretchigt material som var förstärkta över rumpan och längst ner på benen. Jag bara älskar dessa byxor. Jag har också köpt strumpor och underkläder från dem.

Campingutrustning

När det gäller utrustning för camping så har jag inte köpt något från Friluftsfabriken ännu. Men jag har kollat in deras olika stormkök. Vi har ett gammalt hemma, med spritbrännare. Nu funderar jag på att köpa ett gasoldrivet istället. Det känns lite säkrare och enklare än att bära med sig en flaska T-röd.

Jag har också kollat på en mindre ryggsäck för dagsvandringar, men vi får se om det blir något köp där.

Fiskeutrustning

När vårt barnbarn ville börja fiska så köpte jag hans första fiskeutrustning från Friluftsfabriken. De hade ett fiskeset för barn där som inte kostade så mycket och som han kan använda i flera år.

Själv fiskar jag inte, men jag förstod på sonen att det var ett riktigt bra spö och rulle för det priset.

SUP-bräda

Förra sommaren blev jag väldigt nyfiken på paddelboard, eller SUP-bräda som man också kan kalla det. Jag hyrde en bräda och testade några timmar. I början gick det ganska dåligt, jag har ju kommit lite upp i åldern och skyllde på det. Men sen kom det en kille som var jätteduktig och han visade mig hur jag skulle göra och sen gick det mycket bättre. Det gick så pass bra att jag köpte en egen SUP från Friluftsfabriken. Nu väntar jag bara på att det ska bli sommar så att jag kan ge mig ut på en paddeltur igen.