Jägarliv levererar alltid

Jag handlar mina Friluftskläder från jägarliv eftersom de ger högsta möjliga komfort och funktionalitet vid utomhusaktiviteter. Jag tycker om att handla från jägarliv eftersom det är ett svenskt företag och det känns bra. Dom har ju funnits sen 2004 och har specialiserat sig på att tillverka kläder och utrustning för jakt och fiske och andra friluftsaktiviteter. Deras kläder är tillverkade av material av hög kvalitet som är både lätta och slitstarka. Att deras friluftskläder är både vatten- och vindtäta gör inte saken sämre. Deras kläder är också väldigt sköna och ger en maximal rörelsefrihet eftersom det ofta är 4- vägs stretch i kläderna.

Ett brett utbud av kläder och utrustning

Jägarliv har ett brett utbud av friluftskläder inklusive jackor, tröjor byxor och mössor. Alla kläder är utformade med funktionalitet i åtanke och har smarta funktioner som extra fickor, justerbara luvor och midjor för en bekväm passform. Jag har handlat både utrustning och kläder men även skor från Jägarliv och jag är nöjd med det jag har handlat hittills. Dom har gasolkök, tält pannlampor, ja det mesta som man kan behöva när man skall ut i skogen.

Friluftskläder som är tillverkade med hänsyn till miljön

Friluftskläderna för jägarliv är utformade med hänsyn till miljön. Kläderna tillverkas i hållbara material och de använder också på hållbarhet i de metoder de använder när de tillverkar kläderna. Jägarliv arbetar aktivt med att minska användandet av kemikalier och andra giftiga ämnen vid tillverkningen. Detta för att minska sin påverkan på miljön. Om du är ute efter att handla friluftskläder tycker jag att du skall välja att handla från jägarliv, då köper du kläder som kommer att hålla i många år, och du köper friluftskläder som är lite snällare mot miljön.